Tentang Kami


HannIzz.com

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Terima kasih kerana melawati laman web kami 

Hannizz.com merupakan kedai online ,The Aromatherapy Shoppe, menjual produk Aromaterapi  SUTRASecara amnya, produk SUTRA merangkumi produk AromatherapyFragrance dan Wellness.

The Aromatherapy Shoppe berpusat di Miri, Sarawak. Kami adalah Pengedar SUTRA yang sah. Buat masa ini sehingga JAnuari 2017, kami merupakan Pengedar (Stokis) tunggal di Sarawak. Kesemua stok dihantar oleh Distribution Centre (DC) yang berpusat di Johor. Manakala Pengilang pula (Ibu Pejabat) terletak di Masjid Tanah, Melaka, iaitu Tropical Bioessence Sdn Bhd (TBESB) 

Wakil Pengedar SUTRA The Aromatherapy Shoppe berada sekitar Sabah, Sarawak Dan Brunei. Secara terperincinya disekitar Lahad Datu dan Kota Kinabalu (Sabah) , Miri dan Limbang (Sarawak) , Bandar Seri Begawan dan di Kuala Belait (Brunei).

Butiran lengkap agent dan dropship di Facebook Rasmi SUTRA Sarawak: Stokis Miri di  www.facebook.com/SUTRA.StokisMiri .Anda juga boleh lawati laman Instagram kami  @sutra.stokismiri  bagi  melihat pelbagai testimoni terbaru mengenai produk SUTRA

Pendaftaran bagi pengambilan Agent baru masih dibuka. Sila hubungi admin di talian +6013-8385157 atau emailkan butiran atau sebarang pertanyaan kepada HannIzzshoppe@gmail.com atau SUTRASarawak@gmail.com.

Pastikan anda tidak terlepas tawaran menarik di Hannizz.com! Stay Alert dan Happy Shopping!